Document migrated- calendar names in the how-to; add backlog items
CI / unit (8.2) (push) Has been cancelled
CI / unit (8.3) (push) Has been cancelled
CI / unit (8.4) (push) Has been cancelled
CI / psalm (push) Has been cancelled
CI / integration (mariadb, 32) (push) Has been cancelled
CI / integration (mariadb, 33) (push) Has been cancelled
CI / integration (mariadb, 34) (push) Has been cancelled
CI / integration (mariadb, 35) (push) Has been cancelled
CI / integration (pgsql, 32) (push) Has been cancelled
CI / integration (pgsql, 33) (push) Has been cancelled
CI / integration (pgsql, 34) (push) Has been cancelled
CI / integration (pgsql, 35) (push) Has been cancelled
CI / integration (sqlite, 32) (push) Has been cancelled
CI / integration (sqlite, 33) (push) Has been cancelled
CI / integration (sqlite, 34) (push) Has been cancelled
CI / integration (sqlite, 35) (push) Has been cancelled
CI / integration-targets (push) Has been cancelled
CI / integration-user (32) (push) Has been cancelled
CI / integration-user (33) (push) Has been cancelled
CI / integration-user (34) (push) Has been cancelled
CI / integration-user (35) (push) Has been cancelled
CI / integration-full-restore (push) Has been cancelled

This commit is contained in:
2026-10-06 16:59:45 +02:00
parent 943c95bf07
commit 614caf9f63
2 changed files with 6 additions and 2 deletions
+2
View File
@@ -356,6 +356,8 @@ minimale volledige restore (`occ backup:restore:full` op een verse installatie)
10. `backup:user:restore` zonder user_migration: vraagt om toestemming om de app te installeren en te activeren (of
`--install-user-migration`) — **klaar** (2026-10-06); waarschuwing over de settings-allowlist — **klaar**;
agenda/contacten bij migratie naar een server zonder die gebruiker — **getest** (2026-10-06, naar `migrated-personal`/`migrated-contacts`)
Backlog: (a) de originele weergavenaam herstellen (het label uit de export is niet getest als
weergavenaam); (b) de interne `migrated-`-naam hernoemen (vereist directe databasewijziging, niet voor de beta).
Doorgeschoven naar **v1.3.0** (fase 3, niet meer fase 2): in-place volledige restore
(eigen restore-modus i.p.v. onderhoudsmodus) en zelfbediening voor gebruikers (eigen bestanden